Familie- og arverett

Familierett omhandler de lover og regler som angår ekteskapets inngåelse og oppløsning. Også ektefellenes formuesforhold og underholdsplikt ligger under familierett. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen familierett, og tilbyr forhandling, rådgivning og prosedyreoppdrag.

Når det kommer til arveoppgjør opplever mange at storfamiliens idyll slår sprekker da det ofte handler om økonomi, og for noen kan det handle om store verdier. I Norge er det meste i forbindelse med et arveoppgjør bestemt av norsk lov, og derfor kan det være smart å sette seg inn i regelverket.

Vi har god kunnskap og lang erfaring med arveretten, og dersom du behøver bistand med et arveoppgjør, kan vi hjelpe deg. Mange kommer til oss for å få hjelp i forbindelse med et arveoppgjør. Det kan både være arvelater som har spørsmål om hvem som har krav på arv, hva loven sier om samboerskap, forskudd på arv, hjelp til å sette opp testament, eller hjelp til arveplanlegging.

Dersom inntektsforholdene og sakens karakter tilsier det, kan vi utføre oppdrag under den offentlige ordningen med fri rettshjelp.

Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktende samtale.

Send oss en henvendelse 

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Obligatoriske felt er merket med *